Održavanje


Sastavni dio našeg holističkog pristupa čini i kontinuirana briga o vlastitim objektima nakon predaje ključeva.

Tvrtka “Alfa stan F.M.” naša je domarska služba na usluzi svim suvlasnicima od trenutka useljenja. Svakom smo stanaru na raspolaganju tijekom procesa prilagodbe na novi dom i njegovo okruženje, dok se putem vlastitog profila unutar mobilne aplikacije omogućuje izravna komunikacija s domarskom službom. Ovo je trenutno jedinstvena praksa na tržištu nekretnina u Hrvatskoj kojom smo željeli podići kvalitetu korisničkog iskustva na višu razinu, pružiti sigurnost i više slobodnog vremena za uživanje u domu. Provodimo usluge održavanja svih sustava, čišćenja okoliša te održavanja hortikulture.

Digitalna služba održavanja
Putem mobilne aplikacije “Alfa stan grupa App” omogućili smo izravnu i bržu dvosmjernu komunikaciju s domarskom službom putem personaliziranog korisničkog sučelja. Na ovaj način stanari izravno prijavljuju nedostatke, kvarove, gledaju obavijesti s digitalne oglasne ploče, uputstva o održavanju opreme, materijala i raznih sustava ugrađenih u svoju nekretninu, a moguće je poslati i razne prijedloge.
Na jednak način stanare periodički obaviještavamo o nužnosti servisiranja ugrađene opreme (primjerice čišćenje filtera klima uređaja dolaskom toplijeg vremena i početkom sezone hlađenja i slično).
Aplikacija je osmišljena na način da arhivira svu prethodnu komunikaciju i promjene realizirane u svakom od stanova.

Važni kontakti:

HITNE INTERVENCIJE 091 203 9737 - dostupno 24 sata na dan (puknuće vodovodnih cijevi, sanacija kanalizacijskog sustava i sl.)

ZASTOJ DIZALA 01 3040 650 - dostupno 24 sata na dan

TEHNIČKA SLUŽBA - kontaktirati putem formulara u nastavku (nedostaci u/na objektu, okolišu, stanu i sl.)

 

S poštovanjem,

Vaša Alfa stan grupa

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

* 
* 
* 
* 
Upload
Molimo pričekajte
Odaberite prilog klikom na opciju Browse te nakon toga kliknite na opciju Upload.
Dozvoljen je upload 5 slika do 1MB po slici.
*  
vrh stranice