Bužanova - Štrigina - Alfa stan grupa

Bužanova - Štrigina

SVE POČINJE S IDEJOM

Tamo gdje su ljubav i inspiracija ništa ne može krenuti krivo...

BUŽANOVA - ŠTRIGINA

Stambeno poslovni objekt vrhunske kvalitete na jednoj od najpoželjnijih lokacija za ugodan život u istočnom dijelu Zagreba. Njegujući kulturu življenja i komfornog stanovanja kreirali smo za Vas Vašu vlastitu oazu privatnosti i luksuza.

Pametna kuća

Konceptom „pametne kuće“ stanarima nudimo stan na dlanu. Iz samog stana ili s udaljene lokacije putem panela ili pametnog telefona, stanarima omogućujemo upravljanje cijelom kućom iz „fotelje“ – rasvjetom, grijanjem, hlađenjem, rekuperacijom zraka, portafonom i roletama.

Zeleni krovovi

Ozelenjenim krovovima zelenilo okoliša prenosimo i na tlocrt zgrade. Zajednički prostor na najvišem katu zgrade postaje mjesto susreta susjeda, mjesto za odmor, sport i razonodu i stvara jedinstveni osjećaj zajedništva.

Rekuperacija zraka

Sustavom centralne rekuperacije omogućujemo stalnu izmjenu zraka u prostoru bez energetskih gubitaka. Zrak, pročišćen od alergena, i temperatura u stanu uvijek su optimalni, tijelu prirodni i zdravi za maksimalni osjećaj ugode.

Klimatizacija

Sustavom podnog grijanja osigurali smo stanarima najefikasniji i najugodniji način grijanja, a zasebnim klima jedinicama vrhunskog dizajna u prostorijama osiguravamo pouzdan i učinkovit način hlađenja i održavanja temperature u prostoru.

OPREMA / NAŠI PARTNERI

Schuco

Schücovim prozorima i vratima možete uživati u dizajnerskoj slobodi za vaš dom do najsitnijih detalja - Schüco se ponosi kvalitetom, inovacijama i trajnošću. Njihovi proizvodi dostupni su u više od 80 zemalja i zadovoljavaju najviše standarde u udobnosti, dizajnu, sigurnosti i održivosti.

Duravit

Inteligentni proizvodi za lijepe, funkcionalne, udobne i održive kupaonice koji osiguravaju blagostanje dugi niz godina.

Hansgrohe

Hansgrohe je premium marka za tuševe, tuš sustave, slavine za kupaonice i kuhinje te umivaonike. Oblikovani osjećajem za formu, pionirskim duhom i njemačkim inženjerskim vještinama, stvaraju proizvode koji su uvjerljivi svojim izvrsnim dizajnom. Zahvaljujući velikoj jednostavnosti upotrebe i inteligentnim značajkama, nude osjetno više pogodnosti.

Lokacija

vrh stranice