Bužanova - Štrigina - Alfa stan grupa

BUŽANOVA - ŠTRIGINA

U ovom modernom rezidencijalnom zdanju na istoku Zagreba u široj smo mjeri primijenili pametnu tehnologiju. Zgradu karakterizira odmjerena arhitektura s fokusom na udobnost i kvalitetu stanovanja te pristojnost prema okolišu. Objekt sadrži 69 stanova s dva ulaza koja odišu diskretnom elegancijom te dva poslovna prostora.
U suvremenom predvorju oba ulaza nalazi se karta Zagreba na tamnom staklu koja stanarima i njihovim gostima nudi ideje za šetnju i upoznavanje grada. Decentna rasvjeta razvija toplu i intimnu atmosferu doma, a dojam zaokružuje namještaj hrvatske tvrtke Prostoria.

Pametna kuća

Konceptom “pametne kuće” stanarima omogućujemo samostalno upravljanje čitavim stanom putem panela ili mobilnog uređaja. Iz stana ili udaljene lokacije sami upravljaju rasvjetom, klimom, grijanjem, rekuperatorima zraka i portafonom.

Zeleni krovovi

Krov smo oplemenili kao “petu fasadu”, stvorivši od njega prostor oblikovan za aktivan boravak stanara. Prekriven je travnatom površinom i uređen raznolikim zelenilom, od lovor-višnji do ukrasnih borova te pogodan za rekreaciju na otvorenom ili mirno uživanje u panoramskom pogledu.

Rekuperacija zraka

Sustav centralne rekuperacije pruža stalnu izmjenu zraka u prostoru bez energetskih gubitaka. Zrak je pročišćen od alergena, a temperatura optimalna, što tijelu stvara prirodno ugodno okruženje.

Klimatizacija

Sustavom podnog grijanja osigurali smo najučinkovitiji i ugodan model grijanja. Zasebnim jedinicama sustava klimatizacije podijeljenog po prostorijama pružamo pouzdan način hlađenja i održavanja temperature.

OPREMA / NAŠI PARTNERI

Schuco

Schücovim prozorima i vratima možete uživati u dizajnerskoj slobodi za vaš dom do najsitnijih detalja - Schüco se ponosi kvalitetom, inovacijama i trajnošću. Njihovi proizvodi dostupni su u više od 80 zemalja i zadovoljavaju najviše standarde u udobnosti, dizajnu, sigurnosti i održivosti.

Duravit

Inteligentni proizvodi za lijepe, funkcionalne, udobne i održive kupaonice koji osiguravaju blagostanje dugi niz godina.

Hansgrohe

Hansgrohe je premium marka za tuševe, tuš sustave, slavine za kupaonice i kuhinje te umivaonike. Oblikovani osjećajem za formu, pionirskim duhom i njemačkim inženjerskim vještinama, stvaraju proizvode koji su uvjerljivi svojim izvrsnim dizajnom. Zahvaljujući velikoj jednostavnosti upotrebe i inteligentnim značajkama, nude osjetno više pogodnosti.
vrh stranice