Bužanova - Štrigina - Alfa stan grupa

BUŽANOVA - ŠTRIGINA

U ovoj modernoj rezidencijalnoj zgradi na istoku metropole smješteno je ukupno 69 stanova te dva poslovna prostora. Najmanji stan je kvadrature 38,76 četvornih metara, dok se najveći prostire na čak 413,53 četvornih metara. Karakterizira ju odmjerena arhitektura, pristojna prema okolišu, a u fokusu ima udobnost i kvalitetu stanovanja.
U suvremenom predvorju oba ulaza nalazi se karta Zagreba na tamnom staklu koja stanarima i njihovim gostima nudi ideje za šetnju i upoznavanje grada, a prostor je opremljen dizajnerskim namještajem hrvatske tvrtke Prostoria.

Pametna kuća

Konceptom „pametne kuće“ stanarima nudimo stan na dlanu. Iz samog stana ili s udaljene lokacije putem panela ili pametnog telefona, stanarima omogućujemo upravljanje cijelom kućom iz „fotelje“ – rasvjetom, grijanjem, hlađenjem, rekuperacijom zraka, portafonom i roletama.

Zeleni krovovi

Značajnu pažnju pridajemo krovu zgrade, promatrajući ga kao svojevrsnu 'petu fasadu'. 'Sakrili' smo instalacije kako bi krov bio vizualno atraktivan, prekriven zelenilom te u skladu s prirodom. Krov je uređen nizom lovor višnji, ukrasnim borovima i travnatom površinom za uživanje ili rekreaciju na otvorenom.

Rekuperacija zraka

Sustavom centralne rekuperacije omogućujemo stalnu izmjenu zraka u prostoru bez energetskih gubitaka. Zrak, pročišćen od alergena, i temperatura u stanu uvijek su optimalni, tijelu prirodni i zdravi za maksimalni osjećaj ugode.

Klimatizacija

Sustavom podnog grijanja osigurali smo stanarima najefikasniji i najugodniji način grijanja, a zasebnim klima jedinicama vrhunskog dizajna u prostorijama osiguravamo pouzdan i učinkovit način hlađenja i održavanja temperature u prostoru.

OPREMA / NAŠI PARTNERI

Schuco

Schücovim prozorima i vratima možete uživati u dizajnerskoj slobodi za vaš dom do najsitnijih detalja - Schüco se ponosi kvalitetom, inovacijama i trajnošću. Njihovi proizvodi dostupni su u više od 80 zemalja i zadovoljavaju najviše standarde u udobnosti, dizajnu, sigurnosti i održivosti.

Duravit

Inteligentni proizvodi za lijepe, funkcionalne, udobne i održive kupaonice koji osiguravaju blagostanje dugi niz godina.

Hansgrohe

Hansgrohe je premium marka za tuševe, tuš sustave, slavine za kupaonice i kuhinje te umivaonike. Oblikovani osjećajem za formu, pionirskim duhom i njemačkim inženjerskim vještinama, stvaraju proizvode koji su uvjerljivi svojim izvrsnim dizajnom. Zahvaljujući velikoj jednostavnosti upotrebe i inteligentnim značajkama, nude osjetno više pogodnosti.
vrh stranice